Reformes Integrals a Barcelona

Ofertes i Promocions

Oferta: Vés de Vacances durant la teva reforma.

Estar a casa mentre es realitzen obres i reformes, és inaguantable, per sorolls, pols, incomoditat i falta d’espai. Vés de vacances pagades * mentre treballem a casa teva.

* Llegir condicions de l’oferta a la pàgina “Subscriu-te als Informes“.

Promocions i tipus de Finançament.

Totes les ofertes que t’oferim en els nostres pressupostos estan descrites punt per punt, per entendre fàcilment totes les partides reflectides en el teu projecte.

També disposem de diversos sistemes de finançament, consuta’ns.

Fés un habitatge “ecològic” en la teva reforma a Barcelona.

Un habitatge hauria de ser autosuficient energèticament i oferir sistemes de reciclatge i estalvi d’aigua eficients. Així ajudem al nostre planeta i a la nostra economia.

Consulta les promocions disponibles per fer una reforma a Barcelona “ecològica”.

Promocions de Reformes a Barcelona.

La “clau” de les nostres promocions: Qualitat, Disseny i Pressupostos Low Cost.

Hem après al llarg de més de 15 anys d’experiència realitzant reformes a Barcelona, a treballar només amb professionals qualificats, oferir productes de qualitat contrastada i (el més difícil) una planificació ben coordinada. Per això els nostres PRESSUPOSTOS són “REALS” sense sorpreses d’última hora!

Amb el nostre sistema de treball de reformes a Barcelona, donarem forma a les teves idees, digues que t’agradaria crear a casa teva, fins on vols arribar en la reforma integral del teu habitatge.

Parlarem i trobarem un projecte inicial, on començar a treballar en el teu pressupost.

Et sorprendrà veure com el vestit a mida que dissenyem, l’oferim en diferents nivells d’acabats, per a totes les nostres reformes a Barcelona. Tindràs un pressupost que encaixarà perfectament en el que volies invertir en la reforma integral del teu habitatge.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  www.tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.